A REVIEW OF دیابت کودکان

A Review Of دیابت کودکان

A Review Of دیابت کودکان

Blog Article

از غذاهایی که شاخص گلیسمی بالایی دارند (غذاهایی که قند خون را خیلی سریع بالا می برند) مانند غذاهای فرآوری شده و غذاهای سرشار از کربوهیدرات ، قند یا چربی حیوانات خودداری کنید.

اگر به این نوع دیابت مبتلا هستید ، غذاهایی که می خورید باید دارای بار گلیسمی کم (شاخص) باشند – غذاهای حاوی فیبر ، پروتئین یا چربی بالاتر – مانند سبزیجات و پروتئین های مرغوب مانند ماهی ، مرغ ، لوبیا و عدس.

شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ با افزایش سن بیشتر می‌شود اما در بچه‌ها نیز گاهی دیده می شود.

همچنین به نظر می‌رسد که افراد جوان، عوارض بیشتری را نظیر بیماری‌های کلیوی و چشمی، نسبت به کودکان مبتلا به دیابت نوع ۱، تجربه می‌کنند.

فوق تخصص غدد و متابولیسم بزرگسالان و کودکان ، متخصص در درمان عدم تعادل هورمون ها و اختلالات سیستم غدد درون ریز هستند و به بیماران دیابتی کمک می کنند بیماری خود را مدیریت کنند. افراد مبتلا به این بیماری همچنین ممکن است از تعدادی از ارائه دهندگان مراقبت های اولیه از جمله پزشکان خانواده یا پزشکان داخلی ، پزشکان طب طبیعی یا پزشکان پرستار مراقبت کنند. با بروز عوارض ، این بیماران غالباً با متخصصان دیگری از جمله متخصصان مغز و اعصاب ، متخصص گوارش ، چشم پزشکان ، متخصصان طب سوزنی ، جراحان و متخصصان قلب مشورت می کنند.

نمونه هایی از غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید عبارتند از:

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

باتوجه به اینکه نوع دو و یک رژیم تغذیه متفاوتی دارن و بهبود در نوع دو خیلی بیشتر از نوع یکه، خیلی دوست دارم بدونم من نوع یک هستم یا دو؟؟لطفن راهنماییم کنین ممنون

دیابت نوع ۱ و ۲ هر دو بیماری مزمنی هستند که روی نحوه تنظیم قند خون در بدن تاثیر می‌گذارند. گلوکز سوختی است که سلول‌های بدن برای کار کردن به آن نیاز دارند، اما همین گلوکز برای ورود به سلول‌ها به کلیدی به‌ نام انسولین نیاز دارد. بدن افراد مبتلا به دیابت تیپ دو به انسولین پاسخ نمی‌دهد و در مراحل پیشرفته بیماری، انسولین کافی تولید نمی‌کند.

بچه شما درشت باشد که زایمان شما را نیز با دردسر مواجه می کند.

 اما علاوه بر موارد گفته شده برخی عوامل دیگر در بروز انواع مختلف بیماری ازدیاد قند خون موثر check here می باشند که به آنها می پردازیم :

مصرف برخی داروهای درمانی هم باعث کاهش وزن در فرد مبتلا می‌شوند، البته در شروع درمان با انسولین احتمالا افزایش وزن روی می‌دهد. بنابراین فرد بیمار باید رژیم غذایی متعادلی را برای کنترل سطح قند خون و پیشگیری از افزایش وزن داشته باشد.

چاقی، چربی شکمی، ورزش نکردن و سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت از عوامل خطر ابتلا به این بیماری هستند. تکرر ادرار، احساس گرسنگی و تشنگی شدید، ضعف و خستگی، خشکی پوست و کاهش وزن ناخواسته از علائم اصلی این بیماری است. تأیید‌‌‌‌‌‌‌ شده توسط پزشکان متخصص دکترتو

نتیجه این اتفاق، تکرر ادرار خواهد بود. تکرر ادرار گاهی تا حدی می‌رسد که فرد دیابتی مجبور است چهار تا هفت بار یا بیشتر در طول روز دفع ادرار داشته باشد.

Report this page